Rapport etter kurs

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Grunnkurs for fysioterapeuter i arbeid med barn og unge

Anette Henriksen deler sin erfaring fra NFFs grunnkurs for fysioterapeuter i arbeid med barn og unge. Hun anbefaler også boka "Fysioterapi for de minste barna".

Publisert Sist oppdatert

Anette Henriksen jobber for Færder kommune. Hun har deltatt på kurset “Grunnkurs for fysioterapeuter i arbeid med barn og unge 0-6 år” og “Grunnkurs for fysioterapeuter i arbeid med barn og unge 6-18 år” i Bergen og på Teams. Hun deler sin erfaring med kursene i dette innlegget:

Kursene har vært veldig nyttige for meg da fysioterapi til barn er et begrenset tema i fysioterapiutdanningen. Jeg opplevde at kursene var relevante og faglig oppdaterte med grundig informasjon om blant annet normalutvikling hos barn. Det var nyttige temaer som ble presentert av både kursholderne selv og eksterne forelesere. Vi gikk blant annet gjennom observasjonsskjemaer/testing og rapportskriving med påfølgende hjemmeoppgave. Vi fikk tilbakemelding på denne oppgaven, noe som var svært nyttig for meg. De brukte filmer av barn i ulike aldre som vi i grupper skulle diskutere og beskrive sammen. | Dette var en fin læringsmetode. Innholdet i kursene var veldig relevant for meg i min arbeidshverdag. Jeg ble også kjent med flere barnefysioterapeuter fra hele landet og underveis var det tid til både kunnskapsutveksling og erfaringsutveksling som var veldig hyggelig og spennende. Etter kurset føler jeg meg tryggere i møte med barn i alle aldre, og nå har jeg også muligheten til å delta på flere spesialiserte kurs i NFF rettet mot barn og unge. Det gleder jeg meg til.

Jeg kan også anbefale boken: Fysioterapi for de minste barna av Berit Synøve Sunde og Synnøve Aakvik Skår

Powered by Labrador CMS