Kongress

Kongress i barne- og ungdomsfysioterapi 2023 Bergen
Bilde fra Bergen 2023

Kongress i barne- og ungdomsfysioterapi
- tema for 2024 er klart

Hold av dagene 11. - 13. mars allerede nå!

Publisert Sist oppdatert

Kongressen for 2024 holdes i Høyres Hus i Oslo, og har fått tittelen «Barnefysioterapi i den digitale tidsalderen: kommunikasjon og nevroutfordringer i fokus». Temaer innenfor kommunikasjon kan romme mye spennende, slik som nyfødtes bevegelse som en non-verbal kommunikasjonsform, hvordan snakke med barnehagebarn, ulike former for kommunikasjon i vår digitale tidsalder med mer.

Nevroutfordringer har fått mye oppmerksomhet i media, blant annet knyttet til økningen i antall barn (spesielt jenter) som får ulike «bokstavdiagnoser» eksempelvis ADHD. Utfordringer med motorikk kan inngå som en av flere komponenter ved flere av disse tilstandene. Hvilken rolle spiller fysioterapeuter i undersøkelse og oppfølging av barn med ulike former for nevroutfordringer? Det håper i alle fall vi i tidskriftet at vi kan få et godt innblikk i på barnefysioterapikongressen 2024!

Kongressen vil i tillegg til å tilby et spennende fagprogram legge rammer for nettverksbygging på tvers av geografiske og organisatoriske strukturer. Utstillere med ulike aktuelle hjelpemidler for barn vil være til stede slik at deltakerne får mulighet til å se og prøve nye produkter. Årsmøtet for faggruppen for barne- og ungdomsfysioterapi avholdes mandag 11. mars på ettermiddagen etter at fagprogrammet er ferdig første dag av kongressen.

Selve programmet for kongressen legges ut når de siste detaljene er på plass, men vi oppfordrer alle som har anledning til allerede nå å holde av dagene 11.-13. mars.

Vi i tidsskriftet håper å se mange av dere på barnefysioterapikongressen 2024.

Powered by Labrador CMS