Kongress

Camilla Sæther Ertsås

På kongressen - dag 1

Første dag på kongress for barne- og ungdomsfysioterapi er over.

Publisert Sist oppdatert

Etter første dag på kongressen, har redaksjonen hatt en prat med en av deltagerne på kongressen. Camilla Sæther Ertsås arbeider som fysioterapeut med driftsavtale i Larvik.

Kan du si noe om hvordan dagen i dag har vært?

Det har vært høyt faglig innhold og engasjerte forelesere, men tema og faglige problemstillinger som er relevante. Det gjør at vi reflekterer over hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Camilla Sæther Ertsås

Det har vært veldig fint. Det har vært høyt faglig innhold og engasjerte forelesere, men tema og faglige problemstillinger som er relevante. Det gjør at vi reflekterer over hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Er det noe du kommer til å ta med til egen arbeidshverdag?

Det er litt avhengig av hvilken diagnose jeg møter på i min arbeidshverdag, men kanskje det kliniske blikket som Sean Wallace presenterte i den første forelesningen. Det vi ser i klinikken er viktig å presentere til de i spesialisthelsetjenesten.

Er det én ting du har lyst til å trekke frem av dagen i dag?

Veldige engasjerte forelesere. Egentlig synes jeg alle har gjort det lett å følge med, og som har tatt med mye relevant. Det gjør at det treffer uansett om vi jobber i kommunehelsetjenesten eller spesialisthelsetjenesten. Vanskelig å trekke frem en egentlig, som er kanskje et tegn på dagen i dag har vært ganske bra.

Powered by Labrador CMS