Bidra til mer kunnskap om inkluderende kroppsøving

Har du som fysioterapeut erfaring fra samarbeid med kroppsøvingslærere? Da vil en prosjektgruppe bestående av forskere fra OsloMet og Norges Idrettshøgskole gjerne høre fra deg!

Publisert

Prosjektgruppa ønsker gjennom en kort spørreundersøkelse å innhente erfaringer, tanker og refleksjoner omkring samarbeid mellom fysioterapeuter og kroppsøvingslærere. Spørreundersøkelsen inngår som del av at større prosjekt der prosjektgruppen ønsker å utforske nye former for samarbeid mellom fysioterapeuter og kroppsøvingslærere, først og fremst med tanke på å fremme mer inkluderende deltakelsespraksiser i kroppsøvingsfaget. Du kan lese mer om det overordnede prosjektet her: 

Saman betrar vi praksis. Samarbeid om meir inkluderande kroppsøving for funksjonshindra barn og unge (IMPRATO) - OsloMet

Klikk deg inn på lenken https://nettskjema.no/a/362143 og bidra til utvikling av viktig kunnskap om tverrfaglig samarbeid og inkludering i kroppsøvingsfaget!

Har du spørsmål om undersøkelsen eller ønsker å høre mer om prosjektet? Både Runa Kalleson, Wenche Bjorbækmo og Kristine Risum fra prosjektgruppa vil være til stede under kongressen i barne- og ungdomsfysioterapi 11.-13. mars. 

Ta gjerne kontakt med oss der!

Powered by Labrador CMS